POOBLAŠČENI SERVIS FIAT IN FIAT PROFESSIONAL

Smo pooblaščeni serviser za osebna vozila Fiat in lahka tovorna vozila Fiat Professional. Smo prijazni. Smo hitri. Smo poceni. Smo strokovni. Zagotavljamo visoko kakovost popravil z vgradnjo originalnih nadomestnih delov in originalno obnovljenih nadomestnih delov Fiat po posebno ugodnih cenah. Za to uporabljajte originalne nadomestne dele Fiat pod oznako MOPAR . Garancija velja 36 mesecev pod pogojem, da so vgrajeni pri pooblaščenem servisu Fiat. Pridite in preverite! Zaupajte svoje vozilo najboljši ekipi!

V času popravila vam nudimo  tudi ugoden najem  nadomestnega vozila.

Rezultat iskanja slik za mopar logo

Veste kaj je MOPAR? Beseda MOPAR je sestavljenka iz  besed MOtor in PARts.

MOPAR® je priznana blagovna znamka v svetu avtomobilizma, ki si svojim strankam prizadeva ponuditi le najboljše izdelke in storitve.

Vaš avtomobil najbolje poznamo in vam zato že od leta 1937 nudimo najkakovostnejše servisne storitve ter originalne nadomestne dele za vaš avtomobil. Za vašo brezskrbno vožnjo skrbimo z jamstvom kakovosti in ugodnim rednim vzdrževanjem. Varnost skozi celo leto vam zagotavljamo s strokovnostjo in zanesljivostjo. Zaupajte izkušnjam in pripeljite svoje vozilo na pooblaščen servis ter se pridružite milijonom zadovoljnih voznic in voznikov po vsem svetu. Varno in udobno vožnjo vam želi ekipa Mopar®!

Spletna prijava na servis

Telefon: 03/425 40 84

E-pošta: servis.fiat@roso.si

Pričakujemo vas vsak dan od ponedeljka do petka od 8. do 16. ure.

 

 

 

 

 

 

 

SERVIS AVTODOMOV  – CAMPER

Servisiramo avtodome. Smo pooblaščeni servis za avtodome FIAT. Servisna delavnica je opremljena z 5t dvigalom s katerim dvignemo najtežje in najvišje avtodome ali dostavna vozila.

Z rednimi servisnimi pregledi boste zagotovili nemoteno delovanje vašega potovalnega vozila.


Prijava na servis

Prijava na servis, ponudbe in dodatna oprema ter originalni nadomestni deli z jamstvom:

Spletna prijava na servis

Telefon: 03/425 40 84

E-pošta: servis.fiat@roso.si

Pričakujemo vas od ponedeljka do petka od 8. do 16. ure.