O NAS


Podjetje RO+SO d.o.o. je bilo ustanovljeno v letu 1992. Začetna dejavnost podjetja je predstavljala prodaja rabljenih vozil, ter splošni avtomobilski servis na komaj 20 m2. Skozi čas smo povečali obseg storitev in se odločili v letu 1997 za izgradnjo novega avtomobilskega salona na obstoječi lokaciji in sicer Skaletova 13, 3000 Celje.

Vsekakor se časi tudi spreminjajo in dandanes smo postali pooblaščeni prodajalec za vozila Ssangyong in  serviser še za osebna vozila Fiat in lahka tovorna vozila Fiat. Servisiramo tudi avtodome. V postopku pridobitve pa je trenutno tudi prodaja omenjene znamke.

V naši avtohiši pa lahko pridobite tudi financiranje (kredit, finančni leasing, operativni leasing) pri različnih finančnih ustanovah kot zavarovanja (osnovo, kasko) pri največjih zavarovalnicah v Sloveniji.

Zaposleni z profesionalnim odnosom, ustrežljivostjo ter strokovnostjo načrtujemo vizijo ter si postavljamo visoke cilje. Pridobili smo si zavidljiv renome in dober glas na področju prodaje in servisa. Prejeli smo certifikat ISO 9001 (SISTEM VODENJA KAKOVOSTI) ki ga izvajamo že vrsto let.

Zatorej vam želimo veliko varnih kilometrov in udobno vožnjo. Če ste zadovljni povejte naprej, v nasprotnem primeru povejte nam. Mi smo tukaj za Vas!